Biciclete şi trotinete la birou!

În această toamnă, Ness Digital Engineering Timişoara, situată în clădirea de birouri UBC 2 din ansamblul Openville, a demarat programul „HealthiNESS”, prin intermediul căruia doreşte să promoveze un stil de viaţă sănătos în rândul angajaţilor săi. Programul îşi propune trei direcţii mari de acţiune: sport, reciclare selectivă şi alimentaţie sănătoasă.

Pentru a susţine componenta sportivă, Ness a achiziţionat, în această toamnă, o flotă de biciclete şi trotinete. Angajaţii le pot folosi în timpul programului de lucru pentru a-şi rezolva diferite urgenţe sau pentru a se deplasa mai uşor în timpul pauzelor de prânz. „Colegii sunt receptivi la evenimente şi acţuni sportive, în general. Pe timpul verii, aproximativ 50% din ei folosesc bicicletele sau trotinetele proprii ca mijloace de deplasare. Încercăm prin toate acţiunile recente pe care le-am realizat sau prin cele în care urmează să ne implicăm să promovăm un stil de viaţă sănatos şi detensionat. Până la urmă, puterea exemplului personal este cel care poate influenţa schimbarea comportamentului colectiv. Mai mult, bicicletele şi trotinetele sunt vizibile în oraş, ceea ce pentru noi reprezintă awareness şi responsabilizare”, a declarat Rafaela Guran, Marketing and Communications, Ness Digital Engineering Timişoara.

A doua arie a programului este susţinută de iniţiativa de reciclare selectivă. În recepţia biroului au fost amplasate cutii speciale pentru reciclarea bateriilor, a becurilor şi a electrocasnicelor mici. „Eforturile noastre se concentrează, în primul rând, pe încurajarea angajaţilor să recicleze selectiv, având dispozitive special destinate pentru fiecare tip de deşeu. În plus, am renunţat complet la achiziţionarea şi folosirea paharelor şi a altor produse din plastic. Prin această iniţiativă încercăm să sprijinim practici ce protejează mediul şi care, sperăm, că vor duce la decizii mai responsabile din punct de vedere ecologic, în viaţa de zi cu zi a fiecăruia”, spune Adina Pop, Operational Site Manager, Ness Digital Engineering Timişoara.

Cea de-a treia componentă a programului vizează încurajarea angajaţilor în a face alegeri alimentare sănătoase. În acest sens, Ness pune la dispoziţia angajaţilor săi, de două ori pe săptămână, fructe proaspete şi de sezon. „Este nevoie de un efort continuu pentru a crea şi menţine un stil de viaţă activ. Toate aceste părţi ale programului „HealthiNESS” încearcă să ofere o abordare proactivă, care să susţină dezvoltarea şi întărirea obiceiurilor sănătoase ale angajaţilor noştri”, completează Adina Pop. 

Timp de patru zile, flota de biciclete şi trotinete Ness a fost expusă în lobby-ul clădirii UBC 2. Iniţiativa reprezintă o acţiune de conştientizare, derulată sub mesajul „Be active, stay healthy!” şi reprezintă un îndemn dat vizitatorilor şi colegilor de clădire.

 Despre Ness Digital Engineering

 Ness Digital Engineering proiectează şi dezvoltă platforme digitale şi soluții software care ajută organizațiile să își atragă clienţi, să își diferenţieze brandurile şi să își stimuleze creşterea veniturilor. Specialiştii în configurarea experienţei consumatorului, inginerii software şi experţii în prelucrarea datelor din cadrul companiei noastre colaborează cu clienţii la dezvoltarea instrumentelor pentru identificarea oportunităţilor actuale de creştere a valorii produselor şi serviciilor lor digitale.

 Printr-o dezvoltare agilă a produselor minim viabile (MVP-uri), clienţii pot testa idei noi pe piaţă şi se pot adapta în permanență la schimbările mediului de afaceri – oferindu-le, astfel, forţa de a face față cu brio la schimbările bruște din industriile lor și de a concura mai eficient în vederea creșterii veniturilor. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.ness.com.

 

Search