Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

CNA a decis sa intrerupra programul OTV pentru 3 ore

CNA a luat joi, 15 martie, decizia de a intrerupe programul postului de televiziune OTV care ii apartine lui Dan Diaconescu din cauza publicitatii politice difuzate in favoarea Partidului Poporului. In plus, pe OTV se promoveaza si calitatea de "viitor presedinte al Romaniei" a persoanei lui Dan Diaconescu. CNA a decis ca aceasta intrerupere a OTV sa aiva loc in intervalul orar 18.00-21.00.
Sanctiunea (adoptata in unanimitate) pentru care a optat Christian Mititelu, membru al CNA, este cea mai severa care se poate acorda. In cele 3 ore de suspendare a emisiei, postul OTV este obligat sa difuzeze doar un carton cu textul deciziei de sanctionare primita de la CNA, aplicata in baza articolului 95 din Legea audiovizualului.
OTV-ul este client vechi al CNA, mai ales pe partea de publictate politica in afara campaniei electorale. Astfel, in ultimul an, postul se lauda cu o somatie publica, o amenda de 5.000 de lei, una de 10.000 de lei, una de 50.000 de lei, doua de 100.000 de lei. Aceste amenzi au fost urmate de o decizie de intrerupere a emisiei obisnuite a OTV pentru 10 minute, intre orele 19.00 - 19.10 (aplicată de CNA pe 4 octombrie) si de o alta decizie de intrerupere a emisiei televiziunii lui Dan Diaconescu, tot pentru 10 minute, in acelasi interval orar (aplicata de CNA pe 19 ianuarie 2012).


Surse: http://www.mediafax.ro/http://www.gandul.info

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Articole similare

  • CNA face istorie cu amenda pentru OTV

    OTV-ul a intrat de marti, 10 aprilie, in istorie. Postul TV a primit cea mai mare amenda acordata de CNA pana in prezent. Din cauza ca nu a incetat sa faca publicitate politica in afara campaniei electorale, OTV-ului i s-a injumatatit din nou peri...

    detalii

  • CNA a redus licența postului OTV la jumatate

    Televiziunea lui Dan Diaconescu, OTV, a fost sanctionata cu injumatatirea licentei de catre CNA, asta la numai cateva saptamani dupa ce postul a mai fost intrerupt timp de 3 ore din cauza difuzarii reclamelor politice in afara perioadei de campani...

    detalii

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro