Fresh Kid, protejatul lui Smiley, lanseaza videoclipul „N-ai scoala, e nasol”

Fresh Kid, remarcat de Smiley la show-ul de televiziune „Romanii au talent”, a lansat primul sau material video pentru piesa „N-ai scoala, e nasol„, casa de productie care se ocupa de el fiind HaHaHa Production. Un alt mentor al micutului artist este Alex Velea, care l-a luat sub aripa sa pe Fresh Kid cat timp Smiley se ocupa de alte angajamente ale sale ce tin de muzica si televiziune.
Va invitam sa vedeti si voi videoclipul in galeria de sub articol si poate ne spuneti ce parere aveti despre acest tanar talent care a vazut cum e sa filmezi un videoclip inca de la 13 ani.
Despre Fresh Kid
Fresh Kid a.k.a Mario Galatanu, canta de la 5 ani.  La 7 ani a inceput sa participe la concursuri si festivaluri de muzica usoara, nationale si internationale, de unde s-a intors cu bratele incarcate de premii. In 2009, a castigat premiul I la Festivalul Cerbul de Aur junior si la Festivalul Mamaia Copiilor, iar in 2008 locul II, la aceleasi festivaluri.  In 2011 a  reusit sa impresioneze juriul de la emisiunea Romanii au talent, unde a ajuns pana in semifinala.  (urban.ro)

Surse: http://www.urban.rohttp://www.youtube.com

Search