Saptamana aceasta, vineri si sambata, poti aplica la peste 2000 de joburi la Angajatori de TOP Timisoara.

Sfaturi despre cum poti obtine jobul dorit.

 

Timisoara, 9 martie 2015 Editia cu numarul 6 Angajatori de TOP Timisoara va avea loc in perioada 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. Vizitatorii vor avea sansa sa aplice la peste 2000 de oportunitati de cariera, 21 programe de internship & trainee, vor putea participa la 15 conferinte si workshop-uri si vor putea sa discute cu 200 de specialisti in recrutare.

Pentru cele 2150 de joburi deschise in cadrul Angajatori de TOP Timisoara, vizitatorii pot aplica cu un singur CV BarCODE pe care il pot descarca de pe www.hipo.ro Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro (sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja) si sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP. Cu un sigur exemplar CV BarCODE pot aplica la toate pozitiile de interes pentru ei. Este o metoda simpla, inovativa si eficienta lansata pentru prima data la editia Angajatori de TOP, primavara 2012.

Cei care vor fi prezenti in cele doua zile Angajatori de TOP Timisoara se pot prezenta cu CV-ul pentru a primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane. Sfaturile si recomandarile in baza CV-ului vor fi oferite la standul CV Experts. In urma discutiei de la standul CV Experts, candidatii vor afla cum sa isi redacteze corect CV-ul si vor primi sfaturi despre cum il pot imbunatati, ce aspecte ar trebui sa evidentieze in functie de pozitia pe care isi doresc sa o obtina.

In urma informatiilor primite din partea companiilor prezente la editiile anterioare Angajatori de TOP a reiesit ca aproximativ 25% dintre joburile deschise sunt acoperite in urma participarii la eveniment. Alexandru Sulan este unul dintre cei care si-au gasit job in urma participarii la Angajatori de TOP Timisoara. „Am participat la Angajatori de TOP si am aplicat pentru postul de Quality Engineer SP in cadrul firmei Valeo, la 2 saptamani dupa eveniment am fost sunat sa particip la primul interviu, iar dupa cateva zile de la interviu mi s-a facut oferta de agajare. Experienta de la Angajatori de TOP a fost una foarte placuta pentru mine deoarece am avut ocazia sa discut cu angajatorii fata in fata si sa aud direct de la ei, care le sunt cerintele pentru diferitele posturi pentru care as vrea sa aplic. Unul din motivele, care cred eu, ca m-au scos in evidenta fata de ceilalti candidati a fost faptul ca in CV am incercat sa pun accent pe scurta dar intensa mea experienta din firma la care lucram anterior”- Alexandru Sulan, Quality Engineer (Special Product), Valeo Lighting Injection.

In cele doua zile ale targului de joburi Angajatori de TOP sunt asteptati peste 5 000 de vizitatori, persoane cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi care pot aplica atat la joburile deschise de cele peste 50 de companii, dar si la programele de internship si management trainee. Printre angajatorii care vor avea deschise pozitii pentru astfel de programe sunt: Alcatel-Lucent, Atos IT, ATOSS Software, Beespeed, Continental, Flextronics, Hartl Connect, Huawei Technologies, Infobest, IT Vizion, KFC, KPMG, Lidl, Microsoft, Plexus, P&G, Sustainalytics, Visma Software.

Companie

Denumirea programului

Domeniu

Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent Internship Program

IT Software & Telecom

Atos IT

WSDS Academy

IT Software

SAP Academy

IT Software

ATOSS Software

Internship Java Developer

IT Software

Beespeed

Internship

IT Software

Continental

Practica de Vara

Automotive, Inginerie

Flextronics

Engineering Trainee

Inginerie

Hartl Connect

Transport Sales Manager

Transport si Logistica

Huawei Technologies

Global Technical Services Engineer – Fresh Graduated

IT si Telecom

Infobest

 Software Testing Internship

 IT Software

 Software Development Internships

 IT Software

IT Vizion

IT Vizion InternShip in Web Applications Development

 IT Software

KFC

Manager Trainee

Management trainee

KPMG

Audit Internship/ Tax Internship

Audit&Taxe

Lidl

Campionatul de Management Trainee

Vanzari

Microsoft

Microsoft Academy for College Hires

IT Software

Plexus

Internship Summer Opportunity

Inginerie & Calitate, Materiale, IT, HR, Finante

P&G

Manufacturing Internship Process Engineer

Inginerie

Sustainalytics

Intern Data Analyst, ICT

IT Software

Visma Software

Visma Trainee Program

IT Software

 

Cei prezenti pe 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara pot participa la 15 conferinte si workshop-uri unde vor avea sansa sa interactioneze cu angajatorii prezenti. Participarea la conferinte si workshop-uri este gratuita in baza rezervarii unui loc in cadrul sesiunii de interes. In cadrul editiei din aceasta primavara, vizitatorii pot opta pentru:

  • TechTalks – o serie de conferinte pentru pasionatii de tehnologie. Cei care sunt interesati de ultimele inovatii in materie de tehnologie se pot inscrie la conferintele sustinute de Digital Education (Tema: Performance with Agile) si ATOSS Software (Tema: Java Innovation);
  • SkillShops – o serie de workshop-uri care le ofera celor prezenti oportunitatea sa-si imbunatateasca competentele si abilitatile personale. Cativa dintre cei mai activi angajatori de pe piata vor impartasi din expertiza lor: Groupe Monnoyeur (Tema: Tehnologiile viitorului in agricultura de precizie si generarea energiei),  Continental  (Tema: Masina Viitorului), Visma Software (Tema: Case Study about Visma Software Projects), Valeo Lightning Injection  (Tema: 5S – Calitate si Eficienta), Alcatel-Lucent (Tema: Transport Networks, TX and IP – Configurare, operare si mentenanta), Microsoft (Tema: Talent development programs inside Microsoft), Atos IT  (Tema: Canopy – the Atos cloud).

Pentru inscrieri la workshop-uri si conferinte, lista companiilor prezente si detalii despre Angajatori de TOP Timisoara sunt disponibile pe www.hipo.ro

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 350 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)  Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

 

Search