Targ de Craciun

La Timisoara, in perioada 1 decembrie 2012 – 3 ianuarie 2013, se va desfasura „Targul de Craciun”, ajuns deja la a saptea editie. Evenimentul este impartit pe trei zone ale orasului: Piata Victoriei, parcarea magazinului Modex si pe strada Marasesti, unde comerciantii isi asteapta vizitatorii cu mare drag si oferte speciale.

Atat timisorenii, cat si cei care se afla in treacat prin oras, pot cumpara produse specifice sezonului de iarna (preparate din porc si prajituri) sau pot degusta produsele traditionale aduse la targ. De la acest targ nu puteau lipsi colacii secuiesti, vinul si tuica. In casutele care ii intampina pe vizitatori mai pot fi gasite diverse produse decorative si idei de cadouri de Craciun pentru cei dragi.

Punctul de atractie il reprezinta ansamblul de casute decorate  cu cetina de brad. Trenuletul amplasat in Parcul Copiilor a fost adus in centru, spre bucuria celor mici. Odata cu deschiderea „Targului de Craciun”, a fost iluminata si statuia lupoaicei din centrul orasului, unul dintre simbolurile Timisoarei.

 

Sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro

Search