Vița de Vie: Adrian Despot a suferit o fractură la mâna dreaptă, la ski. Turneul Fenomental se amână

Turneul Fenomental, programat de Vita de Vie să aibă loc în 31 de orașe, începând 17 ianuarie la Timișoara, se va amâna cu mai bine de o lună. Pe 3 ianuarie, Adrian Despot, solistul trupei, a suferit o fractură la mâna dreaptă, în timp ce se afla la ski în Bulgaria.

 

„Paradoxal, nu e foarte multă zăpadă în perioada asta a anului. Sunt multe pietre, în schimb. Am avut ghinionul să ma întâlnesc pe pârtie cu o piatră”, spune Adrian Despot.

 

Dus imediat la spital, medicii bulgari i-au pus diagnosticul „fractura intraarticulară”, apoi l-au trimis în România pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale.

 

Solistul trupei Vița de Vie a fost operat pe 6 ianuarie, la Spitalul Militar din București, de către dr. Bogdan Marinescu, șeful secției de Chirurgie Plastică, asistat de dr. Florin Popescu.

 

Intervenția a fost una destul de dificilă și a durat două ore. Recuperarea parțială presupune 6 săptămâni cu mâna imobilizată, după care vor urma câteva săptămâni de fizioterapie. Medicii spun că recuperarea totală se va face în aproximativ un an.

 

„Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea parțială a mobilității mâinii drepte. Asta e coșmarul oricărui chitarist”, mai spune Adrian Despot, care ține să mulțumească întregii echipe conduse de dr. Bogdan Marinescu pentru profesionalism. „Am fost tratat excepțional, atat din punct de vedere clinic, cât și uman. Am întâlnit niște medici si mai ales oameni extraordinari care, fără să țintească lucrul acesta, îmi vor rămâne mereu în suflet”, a mai declarat Despot.

 

Vița de Vie anunță că primele 12 concerte din cadrul turneului Fenomental au fost deja reprogramate pentru toamna anului în curs.

 

Turneul va începe pe 21 februarie la Pitești și se va termina pe 15 noiembrie la Slatina.

Sursă (date+fotografie): wikipedia.org

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.


 

 

Search