Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Blodiga Skald [IT], Aether [PL] + No Snap [RO]/ Timisoara

19 MAI SAM
2018

poster Blodiga Skald [IT], Aether [PL] + No Snap [RO]/ Timisoara Timişoara

Vă prezentăm turneul românesc "Ruhn in Fire" a trupei italiane de Folk Metal Blodiga Skald impreuna cu trupa melodic death/folk poloneză Aether !!!
Trupele se vor urca pe scena la Craiova, Cluj-Napoca, Suceava, Timisoara si Rock'n'Iasi!
Vino împreună cu noi și simte emoțiile acestei călătorii epice \ m /


Blodiga Skald

Blodiga Skald a luat nastere în 2014 în Roma din initiativa tobosarului Nicola Petricca si a chitaristului Daniele Foderaro. Dupa scurt timp s-au alăturat proiectului la fluier si voce Anton Caleniuc, la clape si acordeon Ludovica Faraoni, la bass Emanuele Viali si la vioara Vittoria Nagni. Idea proiectului este alaturarea sunetului de metal modern cu sunetul de folk, temele concentrandu-se pe aventurile unui grup de orci pregătiti sa macelareasca alte rase mai „nobile”. După câteva concerte, trupa a lansat primul lor EP numit „Tefaccioseccomerda” în noiembrie 2015. Au realizat un succes destul de mare si datorită coverului după piesa Madonnei „La Isla Bonita” lansat împreuna cu un videoclip ironic. În 26 iulie 2017 a fost lansat „Ruhn”, primul album oficial al trupei, înregistrat la „Trip în the Music Studio”(John Macaluso), pentru casa de discuri rusească Soundage Production(Arkona, Kalevala).
În Vara din 2017, Blodiga Skald a câstigat concursul Zaiet si a participat la festivalul Zaiet(IT) cu Lacuna Coil. Au fost implicati într-un turneu prin Romania si Bulgaria care a avut loc intre 18-26 iulie. Au cantat la Transilvania Celtic Fest(RO), Fjallstein Viking Fest(IT), În Da Wood Fest(MO) cu Jinjer si Infected Rain si Folk&Metal Fest(RO) cu Arkona si Cruachan.

Facebook: https://www.facebook.com/blodigaskald/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJAb9Lk1xiIVhjY1iVREaDw
Twitter: https://twitter.com/blodigaskald
Bandcamp: https://blodigaskald.bandcamp.com/
Official Website: http://www.blodigaskald.com/


Aether

Formata in 2015, Aether este o trupa de melodic death/folk metal din Łódź, Polonia. Dupa lansarea primului lor EP "Tale of Fire" in septembrie 2016, trupa s-a bucurat de un feedback neasteptat de bun atat din partea criticilor si revistelor cat si din partea fanilor. Trupa a concertat deja in toata Polonia impreuna cu trupe ca Percival Schuttenbach si au inceput sa isi faca aparitia si in alte tari la festivaluri precum Celtic Transilvania din Romania. Aether are deja pregatit un turneu pentru 2018, acesta incluzand una dintre cele mai mari reusite de pana acum, si anume sa cante iar la Celtic Transilvania de data aceasta facand parte din trupele cap de afis. In afara de concertele sustinute live, momentan trupa pregateste material pentru albumul lor de debut.

Facebook: https://www.facebook.com/aethermelodeath/
Instagram: https://www.instagram.com/aether.band/
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=T5tkG7duSJQ
Bandcamp: https://aether-band.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/album/7e3BCFe4mtHF6uGqTtXlVm?si=udWLzIu-SGKrT9YnEizdTA

No Snap

No Snap is a band from Baia Mare, Romania, a group of teenagers who combined three different genres of music: punk, metal and blues.

Facebook: https://www.facebook.com/nosnapband/
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=XNDoLBH9lVw&feature=youtu.be

INTRARE: 20 ron

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro