Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

COMA, Implant pentru Refuz si Altar

Club DAOS

Ora: 21:00
Pret: 30 lei

ADRENALINE TOUR

 

*Implant pentru refuz va canta, in premiera, in cadrul acestui turneu, doua piese noi-noute

 

Implant pentru refuz, Altar si COMA pornesc intr-un turneu de primavara. Primele orase in care vor poposi sunt Bucuresti, Timisoara si Cluj.

Opening act – Era Ticalosilor

Prezentare trupe in ordine alfabetica:

 

ALTAR

        

Formata la inceputul anului 1991, la Cluj-Napoca, trupa ALTAR s-a impus inca de la primele aparitii live ca una dintre cele mai prodigioase trupe rock romanesti.

 

THE LAST WARNING (Romagram) – debutul discografic al trupei (1993) – devine cel mai bine vandut album rock din prima jumatate a anilor ’90, iar trupa este desemnata Best Rock Group de catre revista Pop,Rock & Show in 1994.

 

Cel de-al doilea album (1995) – RESPECT (Roton) este desemnat de Heavy Metal Magazine ca fiind  Best Rock Album, iar ALTAR obtine din nou titulatura de Best Rock Group.

 

In 1998, ALTAR isi reconfirma pozitia, editand albumul BORN AGAIN (Media Pro Music).

         

Anul 2009, aduce E.P.-ul UNDER CONTROL – cu o noua abordare, o noua viziune muzicala si, totodata, un preview al viitorului album. 

            

In 2012, ALTAR sustine un turneu national in peste 20 de orase,  turneul facand parte din campania de promovare a celui de-al cincilea material discografic, MANTRA (Euromusic), un album complex care mentine trupa in sfera  trupelor  rock de top.

 

In toti acesti ani, ALTAR a reprezentat rock-ul romanesc impartind aceeasi scena cu nume gigantice ale rock-ului mondial precum Iron Maiden, Sepultura, Testament, Prodigy, Napalm Death, Kreator, Iggy Pop, Uriah Heep, Ian Gillan, Sick Of It All, Exploited, Clowfinger, Him, Anathema, Cradle of Filth, ,Ektomorf sau Amorphis.

           

 ALTAR inseamna: ANDY GHOST – vocal/TEO PETER –bass/DAMIAN –chitara/LEVI -tobe

            

 

http://ro-ro.facebook.com/pages/ALTAR-Romania/104091932961999

 

 

 

COMA

 

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania, COMA a fost infiintata la inceputul anilor 2000, cu fosti membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger.

In 2001, apare primul album Somn, trupa fiind nominalizata ca best alternative band la Gala premiilor industriei muzicale romanesti un an mai tarziu.

 

In 2006, apare al doilea album  Nerostitele, produs 100% independent, videoclipul ce sustine albumul fiind al piesei « Coboara-ma’n rai » regizat de Marian Crisan.

 

Pentru una dintre piesele acestui material (Mai presus de cuvinte), a fost invitat special  basistul trupei Faith No More - Bill Gould, devenind astfel prima colaborare dintre un artist din Romania si un nume mare al scenei rock alternative americane.

 

In anul  2007, apare si primul DVD al trupei intitulat “At the movies”. Anul 2008 a adus primul album unplugged « Coma light » - un album cu piesele mai vechi reorchestrate si reinterpretate, urmat de un turneu de promovare in toata tara si in Republica Moldova.

 

Ultimul single COMA - Vezi - (decembrie 2012) a intrat in heavy rotation la Radio Guerrilla.

 

COMA inseamna: Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu (DJ Hefe – scratchuri, efecte, keys) si Razvan Nastase (chitara).

 

www.facebook.com/comaband

 

 

IMPLANT PENTRU REFUZ

 

Calatoria Implant pentru refuz a inceput in anul 1995. De atunci, trupa a reusit sa scoata 6 albume:

Implant pentru refuz, 1996, East&Art

Permis postsinucidere, 1997, Rocka Rolla

Culori, 1999 Rocka Rolla

Oameni fara fee, 2001, MediaPro Music

Monolith, 2007, Magic World

Otheroot, 2009, Firefield Records

 

IPR a lucrat la finalizarea unui show unplugged care a reprezentat o mare provocare pentru ei, care s-a finalizat cu un concert in Timisoara si unul in Bucuresti, la sfarsitul anului trecut.

 

Tot in 2012, au trecut pe la MTV UNPLUGGED   si pe la GuerriLIVE ACOUSTIC SESSION cu Bogdan Serban.

 

In prezent, lucreaza, in paralel, la finalizarea montajului video/audio al concertului acustic si la piese noi. Doua dintre piesele noi vor fi ascultate, in premiera, in cadrul acestui turneu.

 

De-a lungul vremii, IPR a cantat in deschiderea concertelor SOULFLY, CLOWFINGER, SICK OF IT ALL, MEGADETH, DEFTONES.

 

Implant pentru refuz se sustrage caden­ei bunului plac si emite de peste zece ani din zonele subterane ale muzicii – cele care adapostesc cel mai adesea avangarda - un ton secund distinct de vuietul de la suprafa­ta.

 

Implant pentru refuz inseamna: Octavian Horvath – voce (1995 – prezent)/Valentin Popescu – ghitara (2000prezent)/Razvan Nicov – ghitara (2006 – prezent)/Czifrak Stefan - bass (2009 – prezent)/Alexandru Hera – tobe (2012 – prezent).

 

www.facebook.com/ImplantPentruRefuz

 

Galerie

  •  Timişoara poza 0
  •  Timişoara poza 1
  •  Timişoara poza 2

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro