Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Concert black metal cu Imperial Triumphant in Capcana

22 APR LUN

poster Concert black metal cu Imperial Triumphant in Capcana Timişoara

Imperial Triumphant aduce sunetul metalic al New York-ului într-un concert LIVE 

Aflati pentru prima data în Europa, trupa Imperial Triumphant ajunge în Timisoara în clubul Capcana (ex Daos) într-un super concert de black metal, luni 22 aprilie, începând cu ora 20.00. În deschidere va cânta trupa Mord’A’Stigmata din Polonia. 

https://www.youtube.com/watch?v=sNDuiaa_QrY

Născuta în New York, trupa Imperial Triumphant întruchipează sunetele metropolei: haosul, pericolele și măreția celui mai mare oraș de pe pământ. Ei cânta despre luxul de înaltă societate care co-există cu murdăria absolută și decăderea urbană.

„Orașul nostru este ca un cadavru al unui gigant. Ceea ce a fost odată atât de strălucitor, grandios și spectaculos, este acum plin de viermi grei, care se învârt spre "succes". Nu il sprijinim și nici nu suntem împotriva. Vorbim doar de sunetele din New York City așa cum le auzim noi.”

Imperial Triumphant înseamnă Ilya – voce și chitara, Blanco – bas, clape, Grohowski – tobe. Cei 3 iși aduc „ritualul de aur” pentru prima data în Europa, împreuna cu noul album Vile Luxury lansat în 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=SvZ8_FTRxTg

Originari din Polonia, Mord’A’Stigmata s-au nascut din cele mai întunecate colturi ale black metal-ului polonez, fiind o reprezentare muzicala a vidului uman. Trupa a lansat pana în prezent 6 albume, iar melodiile lor sunt despre spiritualitate, negativism și ezoterism.

Pe scena din Capcana vor urca: Ion – bas și voce, Static - chitara, sintetizatoare, YGG – tobe, Golem XIV – chitara.

Intrare concert: 20 lei

Bilete online:  https://www.iabilet.ro/bilete-imperial-triumphant-usa-mord-a-stigmata-pl-live-in-capcana-timisoara-39063/

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/1975677662470213

 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro