Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Concert electro pop-rock cu trupa Ki din Macedonia, LIVE în Manufactura

24 MAI VIN

poster Concert electro pop-rock cu trupa Ki din Macedonia, LIVE în Manufactura Timişoara

 Clubul Manufactura va invita vineri 24 mai 2019 de la ora 20.00 la o seara de electro pop rock alături de trupa Ki din Macedonia.

https://www.youtube.com/watch?v=hwru6lpx-QU

Ki este o trupă electro pop din Macedonia, formată la începutul anului 2015, trasatura lor fiind un experiment de stiluri și subtilități muzicale, transmise cu texte autentice. Ki si-a construit reputatia odată cu aparitia la Demo Fest din Banja Luka in 2016, unde a reusit sa obtina o serie de critici pozitive din partea presei din Balcani. În calitate de câștigător al festivalului de mini chitară din Vranje - Serbia, formația a cântat și a fost premiata la cea de-a 51-a editie a Festivalului de chitară Zajecar, cunoscut ca cel mai vechi și unul dintre cele mai influente festivaluri cu cea mai lungă tradiție, foarte importanta pentru cultura rock din Balcani și Europa. Aprecierile primite la festival le-au deschis mai multe spectacole semnificative la North Fest in Kolasin - Muntenegru, Joy Fest Kriva Palanka - Macedonia, în Novi Sad - Serbia si la RMF Festival in Rovinj – Croatia.

Trupa are trei single-uri: "Grad (City)", "Kristalen krug (Crystal Circle)" și "Buda (Buddha)" și albumul „Grad” proaspat lansat la final de 2018.

Intrare concert: 15 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2357410364280838/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro