Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Concert funk soul alternative cu Funkorporation LIVE în Manufactura

20 APR SAM

poster Concert funk soul alternative cu Funkorporation LIVE în Manufactura Timişoara

Concert funk & soul & alternative cu Funkorporation LIVE în Manufactura

Clubul Manufactura invita iubitorii de garage funk & pop la un concert energic, sâmbăta 20 aprilie de la ora 20.00, in ritmurile LIVE ale trupei Funkorporation.

https://www.youtube.com/watch?v=F8d-iIF9NZY

Trupa Funkorporation s-a înființat in 2011 și canta de la piese funky pana la soul melancolic, mustind de bași bine plasați, voci incredibile, riffuri catchy de chitară, detalii strălucitoare din saxofon și trombon, toate aranjate bogat, cu poftă, fierbinte. Concertele lor sunt intense, de o exuberanţă neostoită, trupa avand un sunet aparte, o combinatie de mai multe stiluri muzicale, începând de la soul, funk până la alternativ si chiar muzică electronică.

În mai 2012 formaţia a câştigat concursul de talente Médiabefutó, în august au cântat la Festivalul Peninsula iar în noiembrie au câştigat marele premiu TIMAF (Transilvania International Art and Music Festival). Au cântat în deschidere la Heaven Street Seven si PASO din Budapesta, Şuie Paparude, Byron, Compact si Moonlight Breakfast.

În 2013 trupa a fost nominalizata la categoria The best live act la Transilvania Music Awards.

În 2015 Funkorporation ia locul II la Jazz in the Park Cluj-Napoca la sectiunea interpretare si locul III la Festivalul de Muzică de Stradă din Satu Mare.

Au prestat la festivaluri precum Peninsula (Tg.Mures/Cluj), Basm (Bistrita), Poiana Urbana (Bucuresti), Street Food (Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Brasov), Seri de vara clujene, Zilele Clujului, Jazz in the Park, FICT (Cluj), Forgatag (Tg.Mures), TIFF, Vibe Festival, Double Rise, Awake.

Energia muzicala din Manufactura o vor asigura membrii trupei: Horváth Hanna - voce, Székely Erika - voce, Sándor László - bas, Bajusz Gábor - tobe, Balla Szabolcs - saxofon, Τúrós Tamás - trombon şi Halmen József - chitara.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/420162191891303/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro