Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Concert hard rock and gothic cu A Pale Horse Named Death

18 OCT VIN

poster Concert hard rock and gothic cu A Pale Horse Named Death Timişoara

Vineri în 18 octombrie începând cu ora 19.00, iubitorii de hard rock sunt invitati la concertul trupei A Pale Horse Named Death din Capcana. În deschidere va cânta trupa Molybaron.

https://www.youtube.com/watch?v=5rUQF6D3j4Q

 Formata la începutul lui 2009 în Brooklyn, New York, A Pale Horse Named Death s-a remarcat în randul formatiilor de renume în stil hard rock. Trupa imbina într-un mod remarcabil sunete apocaliptice de heavy metal cu stilul gothic & grunge.

Cvintetul din New York, format din Sal Abruscato [voce, chitară], Eddie Heedles [chitară], Joe Taylor [chitară], Eric Morgan [bas] și Johnny Kelly [tobe], a lansat de curând cel de-al 3-lea album numit When the world becomes undone, după ce primele 2 albume And Hell Will Follow Me și Lay My Soul To Waste au fost extrem de bine primite de public. 

„Ultimul album este combinația noastră de tonuri muzicale aparent deprimante și întunecate, cu melodii neașteptat de frumoase”, afirmă Sal. „Există un fenomen hipnotic care se întâmplă atunci când iei riff-uri super grele și adaugi o sensibilitate armonică.”

https://www.youtube.com/watch?v=QcTBltWVPJ4

În deschidere va urca pe scena trupa de hard rock & metal Molybaron 

Biletele pre-sale costa 40 de lei și se pot achiziționa de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-a-pale-horse-named-death-support-43533/ În seara concertului prețul unui bilet va fi 50 lei.

Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://www.facebook.com/events/2084626331844211

 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro