Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Concert post black metal de neratat – Harakiri for the Sky LIVE în Timisoara

16 MAI JOI

poster Concert post black metal de neratat – Harakiri for the Sky LIVE în Timisoara Timişoara

 În 16 mai 2019, pe scena din Capcana (ex Daos) va urca trupa Harakiri for the Sky din Viena, într-un concert post black metal de neratat. În deschidere vor cânta bulgarii de la Magnetic. A doua trupa din deschidere va fi anunțata în curând.
https://www.youtube.com/watch?v=TxrIkW4J4EI
Fondata in 2011 in Austria, scopul trupei Harakiri for the Sky a fost sa creeze un amestec unic de melancolie si agresivitate regasite in sonoritati ce imbina black metal cu post-rock atmosferic. Odata cu lansarea a trei materiale de succes si a unor turnee constante in peste 20 de tari din Europa, Harakiri for the Sky s-a transformat intr-una dintre cele mai renumite titulaturi de gen! In luna februarie, trupa a lansat cel de-al patrulea album, intitulat “Arson”, avandu-l in spatele bateriei pe Kerim "Krimh" Lechner de la Septicflesh.
https://www.youtube.com/watch?v=kJal9neqAog
Magnetic e o trupa de nu metal/crossover din Sofia, Bulgaria. Muzica lor e caracterizata de sunete joase de chitara și mesaje cu tenta sociala, care se vor auzi în deschiderea concertului Harakiri for the Sky, împreuna cu single-ul „It shall be done” care a ocupat un loc în Top 5 melodii rock la „Z-rock Radio” din Bulgaria timp de 20 de săptămâni.
Intrare concert: 50 lei
Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-harakiri-for-the-sky-magnetic-tba-at-capcana-timisoara-39823/
Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/257605915160552

 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro