Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Propunerile noastre pentru...Ora de muzica Altfel

22 MAI MIE
-
05 IUN MIE

poster Propunerile noastre pentru...Ora de muzica Altfel Timişoara

Dragi iubitori ai muzicii,vă propunem trei noi evenimente în cadrul programului nostru de Educație Muzicală Complementară.Ele vor avea loc la Sala Capitol, în zilele de miercuri 22 mai, 29 mai și 5 iunie.
În 22 mai vom putea oferi o prezentare a Orchestrei simfonice, prin amabilitatea maestrului Michael Cousteau, dirijorul invitat din acea săptămană. Nu putem organiza prea des astfel de prezentări, așadar vă rugăm să nu treceți cu vederea prilejul!
Vă rugăm să ne trimiteți - ca replică la acest mesaj - solicitarea de a rezerva locuri, în care să specificați: spectacolul la care doriți să participați, școala, clasa/clasele și numărul estimativ de locuri pe care doriți să le rezervați.
Vă aducem aminte că biletele costă 5 lei, că adulții însoțitori au intrare liberă, iar cadrele didactice primesc diplome de participare. Concertul a capella programat pe 5 iunie, poate fi susținut, la cerere, în zilele de 6 și 7 iunie, la sediul școlilor partenere în programul de Educație Muzicală Complementară (Liceul Sf Antim Ivireanul, Colegiul Pedagogic Carmen Sylva, Liceul J.L. Calderon, Liceul Waldorf, ș.a.)

Vă așteptăm cu bucurie!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro