Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Spitalu' 9 stand-up comedy si umor clasic

Casa de cultura a studentilor

Ora:  19:00
Pret: N/A
Rezervari:N/Aspitalu’ 9 prezinta un concept diferit in comedia de la noi. pe langa stand-up, spectacolul cuprinde si momente de parodie muzicala si pantomima. de la intrebarile fara raspuns ale lui cioran, la toate lanturile lui guta, de la stereotipurile vietii de cuplu la amintiri din cum era in uter in a treia luna de sarcina, de la tudy la bugs bunny, subiectele sunt gandite sa te capteze si sa ofere toate premisele pentru un show pe care ar fi pacat sa-l ratezi. vino sa vezi si sa auzi de ce basescu are ‘noroc chior’ si de ce, in romania, pe cat esti mai destept, pe atat risti mai mult sa ramai de prost !

spitalu’ 9 este o trupa de comedie profesionista inca din 2005 si are o experienta de scena de peste 1500 de aparitii live. spectacolele fac parte din cadrul celui mai lung turneu de comedie organizat pana acum la noi (107 orase).

rezerva-ti loc in sala (reprezentantii presei au acces pe baza de legitimatie) pentru tine si prietenii tai din vreme, sa nu fi luat prin surprindere de astfel de anunturi in fata casei de bilete.

 

Galerie

  •  Timişoara poza 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro