Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

SportFest 12 - 14 Mai 2009

11 MAI LUN
-
15 MAI VIN
2009

poster SportFest 12 - 14 Mai 2009 TimişoaraSportFest


12 - 14 Mai 2009


Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS) si Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara (OSUT) au deosebita placere sa anunte cea de-a 5a editie a festivalului studentesc SportFest care va avea loc in 12, 13 si 14 Mai 2009.

La fel ca si in anii trecuti, studentilor li se ofera noi oportunitati de petrecere a timpului liber, se promoveaza spiritul de echipa si se incurajeaza un mod de viata sanatos, bazat pe miscare, buna dispozitie, competitivitate si fair-play.

SportFest are in vedere crearea obisnuintei in randul studentilor de a participa la evenimente sportive de masa, incadrate generic in sintagma "sportul pentru toti", dandu-le posibilitatea de a fi ei insisi, de a-si depasi limitele; nu in ultimul rand, SportFest sprijina tinerii cu deficiente psiho-motorii in procesul de integrare in societate prin activitati sportive, fapt materializat in meciul demonstrativ in scaune cu rotile al unei echipe Special Olimpics din Arad, care va avea loc in finala SportFest din 14 Mai.

Incepand cu 12 Mai, cand demonstratiile de karate, dans sportiv, dans de societate, gimnastica ritmica si box vor deschide portile SportFest, timp de 3 zile sportul va fi la el acasa in campusul universitar din Timisoara. De asemenea, anul acesta are loc prima editie a Cupei ONG-urilor ! OSUT provoaca toate ligile studentesti din Timisoara la un duel in fotbal si volei, care va avea loc pe terenurile Universitatii Politehnica Timisoara.

In 13 si 14 Mai, studenti din toata Timisoara se vor intrece in competitii de handbal, volei, fotbal si baschet, desfasurate pe terenurile Universitatii de Vest si in salile Facultatii de Educatie Fizica si Sport. Cum toate lucrurile bune au un sfarsit pe masura, echipele castigatoare vor fi premiate intr-un cadru festiv joi, 14 Mai pe strandul No Name din Timisoara unde totul se va incheia cu o petrecere de zile mari !


0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro