Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

StudentFest 2009 15 - 17 Mai 2009

11 MAI LUN
-
18 MAI LUN
2009

poster StudentFest 2009 15 - 17 Mai 2009 TimişoaraStudentFest 2009


15 - 17 Mai 2009

Timisoara va gazdui cel mai mare festival de arta din S-E Europei ! StudentFest sarbatoreste intre 15 – 17 mai cei 18 ani de evolutie, 18 ani de arta studenteasca prin teatru, literatura, muzica, film, fotografie, arhitectura, publicitate si GBLT. Pe ultima suta de metri, OSUT va invita sa participati la conferinta de presa, miercuri, 13 mai, de la ora 11 :00 in Scart –str. ZOE nr.1 (in spatele PARCULUI DOINA, aproape de Balcescu, langa Institutul de Sudura de pe Mihai Viteazu, vis-à-vis de Biserica din Parcul Doina)


Dupa pre-evenimentele din aprilie, vine timpul festivalului propriu – zis : StudentFest isi deschide oficial portile pe 15 mai !

Cateva luni bune de pregatiri, cotropirea orasului cu urme, fonduri insuficiente soldate cu proteste, nopti nedormite in Centrul de Informare Studentesc, materiale de promovare a festivalului lucrate manual, schimbari de situatii in ultim moment, cocori zburatori la Filarmonica, Metropolis pe scena, baloane StudentFest impartite prin oras, donari de sange, oboseala, emotii si munca in echipa, toate asortate cu entuziasm, altfel spus : StudentFest de 2009.


Acum 6 luni aveau sa inceapa fiecare si le priveam departe, caci miroseau abia a primavara. Azi le pipaim printre miros de vopsea albastra, cuie si fasii de cearceafuri casate.

Cum nu mai ramane nici o saptamana intreaga pana sa servim cu totii felii de arta pe strazile din Timisoara, miercuri, 13 mai, OSUT va asteapta la conferinta de presa pre-StudentFest.

Locatia va tine isonul intregului festival, asa ca lansam invitatia de a va alatura de la ora 11 :00 celor ce vor continua sa scrie istoria StudentFest in Scart, pe strada Zoe, nr.1, in spatele Parcului Doina, vis-à-vis de Biserica din Parcul Doina. Bineinteles ca de la o astfel de intalnire nu vor lipsi surprizele celor 18 ani de festival.0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro