Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Trupa Irfan își lansează noul album la Timisoara

05 DEC MIE
2018

poster Trupa Irfan își lansează noul album la Timisoara Timişoara

 

Indragita formatie Irfan din Bulgaria revine la Timisoara într-un concert de lansare al noului album Roots, miercuri 5 decembrie, în Capcana (ex Daos) de la ora 20.00.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LchkyGq9a6M

 

Muzica celor de la Irfan este un mix original de sunete electro-acustice, influențată de tradițiile muzicii sacre și folclorice din Bulgaria, Balcani, Persia, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și India precum și de patrimoniul muzical și spiritual al Bizanțului și al Europei medievale. Una dintre principalele caracteristici ale trupei este utilizarea la scara larga a vocilor etnice feminine extrem de frumoase impreuna cu voci masculine puternice si coruri, acompaniate de o mare varietate de intrumente bulgare, balcanice si orientale (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq). Albumele si concertele formatiei Irfan duc publicul printr-o calatorie emotionala si spirituala dincolo de spatiu si timp.

Albumul Roots urmează să fie lansat la finalul acestui an, fiind al 4-lea material muzical al trupei Irfan. Prima melodie de pe noul abum intitutala Rusa  este disponibila pe pagina de bandcamp a trupei. Concertul din Timisoara din 5 decembrie face parte din turneul de lansare al noului album Roots care se desfășoară în: Germania, Olanda, Suedia, Cehia, Polonia, Ungaria, Romania și Bulgaria.

 

„We all need to know our Roots...

Because that’s where we’re coming from.

And that’s where we’re all going.”

 

 

Bilete online sau la intrare: 30 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1976948445719753

 

 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro