Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Trupa Katara

12 IAN SAM

poster Trupa Katara Timişoara

Trupa Katara își lansează albumul de debut numit THE END la Timisoara în Clubul Capcana (ex Daos), în 12 ianuarie 2019 începând cu ora 20.00. În deschidere va cânta formatia Unity of Opposites.

https://youtu.be/FVgiUNa4CKY

Katara este o trupa de Melodic Death Metal care si-a inceput călătoria muzicala in 2014 în Arad, și care își ia numele din limba greaca insemnand ”blestem”. Tema principala a trupei sunt "blestemele" de mai multe tipuri si vazute din mai multe perspective, adaugand scurte povesti prin versuri.


Concertul din Capcana marcheaza lansarea albumul de debut al Katara numit ”THE END”, care s-a lasat asteptat de ceva vreme, dupa lungi suferinte sau "blesteme" datorate modificarilor in componenta trupei. Materialul muzical este creat din suflet, "suferind", un album conceptual cu multiple influente din sfera genului Melodic Death Metal.

https://www.youtube.com/watch?v=h_DVo5z54DQ

Muzica trupei Unity of Opposites reprezinta exprimarea intr-o forma artistica a tuturor starilor sufletesti care ne incearca pe toti in calitate de oameni, cu toate implicatiile sociale, psihologice si filozofice.

In momentul de fata Unity of Opposites se afla in procesul de inregistrare a unui material muzical de 9 piese, material care contine si prima expunere online a trupei sub forma unui clip de promovare - "Apologize".

Intrare concert: 10 lei

Eveniment Facebook:https://www.facebook.com/events/1211145375715885/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro