Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Trupa NEED cânta la Timisoara

13 OCT SAM
2018

poster Trupa NEED cânta la Timisoara Timişoara

 

Iubitorii de progressive metal sunt invitați la un super concert în Capcana al trupei NEED în cadrul turneulu "A Tour of Freedom - Fall 2018".

 

Mult apreciata în lumea muzicala, trupa NEED va sustine un concert la Timisoara in clubul Capcana (fostul Daos) in 13 octombrie. Sweet Wednesday vor deschide concertul celor de la NEED începând cu ora 20.00.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NEt3O3vMogI  

 

Călătoria celor de la NEED a inceput în Grecia în 2004 când prima componenta a trupei din jurul chitaristului Ravaya a înregistrat primul album intitulat "avoidinme". După câteva schimbari în randul membrilor grupului, formația a luat forma actuală la începutul anului 2006. La scurt timp după ce NEED a încheiat o înțelegere cu Burning Star Records și-a lansat albumul de debut "The Wisdom Machine", în noiembrie 2006. Materialul muzical a venit la pachet cu o multime de recenzii la nivel mondial din partea mai multor reviste și site-uri de profil. Dupa lansarea noului album, NEED s-a ales cu numeroase concerte in toata Grecia, ba chiar si un mic turneu european, unde au împărțit scena cu trupe precum CANDLEMASS, PAINUL JON OLIVA, THRESHOLD și DEADSOUL TRIBE, printre altele.

 

Trupa a petrecut cea mai mare parte a anului 2008 scriind si inregistrand al doilea album intitulat "Siamese God". Albumul a fost înregistrat in Atena, si finisat la studioul West West Music din New York, sub îndrumarea lui Alan Douches. "Siamese God" a fost lansat în decembrie 2009 prin Venerate Industries. În toamna anului 2010, formația a participat la un turneu european de 3 săptămâni cu JON OLIVA'S PAIN și NEVERLAND. În vara anului 2011, NEED a avut onoarea sa cante în deschiderea Festivalului Sonisphere pentru IRON MAIDEN, SLIPKNOT & MASTODON, iar în octombrie 2011 a împărțit scena cu SYMPHONY X.

 

În ianuarie 2014, NEED a lansat al treilea album "Orvam: a song for home", mixat în SUA de Neil Kernon (Nevermore, Queensryche) și Alan Douches (Mastodon, Shadows Fall).

 

https://www.youtube.com/watch?v=iZWzFRvX18w

 

Sweet Wednesday este un grup muzical de suflet care a luat naștere în 2006 în SUA, format din Dave Falk si Lisa Housman. Pana în prezent, duo-ul a lansat 4 albume, și este extrem de apreciat pentru sunetele aparte care creează povești muzicale ce ii permit ascultătorului să privească sufletul uman în momentele sale cele mai intime și mai magice.

 

 

Acces concert: online 25 lei, la intrare 30 lei.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/267357630674515/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro