Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Ura de după Ușa

15 DEC SAM
2018

poster Ura de după Ușa Timişoara

 

 

Sâmbăta 15 decembrie 2018, iubitorii de rock din Timisoara sunt invitați la concertul LIVE al trupei Ura de după Ușa, de la ora 20.00 în clubul Capcana (ex Daos).

 

https://m.youtube.com/watch?v=eFtGdSDwYZQ

 

Ura de după Ușa s-a infiintat în 1993 în Zarnesti și se remarca în industria metal din Romania la Rock Fest Fagaras ‘93 unde câștiga locul 1 din 60 de trupe participante. De atunci incep concertele în cluburi și aparitiile tot mai dese la festivaluri din țara.

 

Trupa lansează primul album în 1995 numit De ce atâta Ura, și în 1998 al doilea material Respinsi de Societate care datorită cenzurii vremurilor, vede greu lumina editarii și iese din anonimat aproape dupa 20 de ani de la inregistrarea si blocarea lansarii de catre autoritati. După o pauza de la activitatea muzicala, membrii ramasi ai trupei își reunesc forțele într-o formula noua și lansează un nou album în 2016 numit Cicatrice.

Ura De Dupa Usa este una dintre cele mai longevive trupe de metal din Romania, fiind promotorii curentelor metal, thrash, hardcore, crossover, punk autohtone. Componenta actuala ii aduce sâmbăta, pe scena din Capcana pe:

Costache Ioan - voce

Bogdan Constantin Cristea - bass

Raul Berghea – chitara

Paring George - tobe

Carol Alexandru – chitara

 

Intrare: 25 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/313669319470615/

 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Timişoara

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro