Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Workshop fotografie de călătorie cu Cristian Tzecu

13 MAR MAR
-
16 MAR VIN
2018

poster Workshop fotografie de călătorie cu Cristian Tzecu Timişoara

Cristian Tzecu (www.momente.ro) vă invită între 13 și 16 martie, la un workshop de fotografie de călătorie, ce va avea loc la Ambasada, str. Anton Seiller, nr. 2.
Două lucruri bune ni s-au întâmplat în ultimul timp: posibilitatea de a călători spre destinații cât mai speciale, și în același timp, accesibilizarea fotografiei digitale. Din combinația acestora s-au născut imagini de călătorie care își vor găsi locul atât în vitrina cu amintiri, cât și pe paginile noastre de web, Facebook, ori în prezentările destinate prietenilor sau unui public larg.
Investim în călătorii timp, pasiune, bani. Primim în schimb experiențe de neuitat. Mai e nevoie de un pas pentru ca aceste momente, imortalizate pe memoria digitală, să aibă ceva puternic de povestit - cunoașterea. Acest pas se poate concretiza în cadrul acestui workshop!
Pentru ca acest workshop să se desfășoare eficient, numărul participanților este limitat la 10, iar prețul pentru o persoană este de 285 lei. Participanții la precedentele ture foto cu Cristian Tzecu au o reducere de 10%
Programul workshopului va cuprinde: atât o parte teoretică, în care se va discuta despre  încadrare, lumină, culoare, fotografia de profil, despre povestea pe care ne-o transmite fiecare imagine, iar apoi despre editarea digitală a fotografiilor, formate ale imaginilor, folosirea Internetului pentru mediatizarea imaginilor, precum și o parte practică în care se va merge pe teren pentru a fotografia peisaje, portrete și a exersa fotografia de noapte.
Pentru detalii privind programul pe zile accesați situl momente.ro
Înscrierile se pot face aici. Iar pentru detalii și informații suplimentare îl puteți contacta direct pe Cristian Tzecu la cristiantecu[ ]yahoo.com, +(40)722 962 590.
Este necesară cunoașterea echipamentului fotografic personal, a noțiunilor de timp de expunere, diafragmă, sensibilitate (ISO). Pentru editarea imaginilor este necesar un laptop, iar pentru fotografia de noapte, un trepied. Manualul tehnic al aparatului poate fi util.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro