Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

4 minute din The Amazing Spider-Man

In curand se lanseaza un nou film Spider-Man, de data aceasta complet diferit de trilogia ce l-a avut ca protagonist pe Tobey Maguire. “The Amazing Spider-Man” este in regia lui Marc Webb (recunoscut pentru “(500) Days of Summer”) iar scenariul este scris de Alvin Sargent (“vinovat” pentru “Spiderman 2 & 3”), Steve Kloves (cunoscut pentru filmele “Harry Potter”) si James Vanderbilt (“The Rundown”, “Zodiac”, “The Losers”).

Peter Parker este jucat de data aceasta de Andrew Garfield, pe care l-ati mai vazut in “The Social Network” si “Never Let Me Go”,  iar personajul feminin, Gwen Stacy, este jucat de “revelatia” Emma Stone, prezenta in filme precum “Easy A”, “Crazy, Stupid, Love” sau “The Help”.

Astazi surpriza noastra pentru voi este un preview de 4 minute din noul film Spider-Man, ce va fi lansat in varianta 3D pe 3 iulie. Suntem curiosi ce parere aveti despre aceasta noua varianta a eroului de benzi desenate. Enjoy!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Articole similare

  • Instantanee sexy din cel mai recent videoclip al J.Lo

    Jennifer Lopez va lansa pe 5 aprilie, in cadrul emisiunii American Idol, cel mai recent material video al sau pentru melodia Dance Again. In videoclip cantareata apare alaturi de noul sau iubit, dansatorul Casper Smart.  Cu doar cateva zile inaint...

    detalii

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro