iPhone XS are cel mai bun ecran din lume.

Nu a durat prea mult supremaţia celor de la Samsung în topul ecranelor DisplayMate şi deja avem un nou campion: pe iPhone XS.

La mijlocul lunii august Samsung Galaxy Note 9 primea distincţia de „telefonul cu cel mai bun ecran din lume”, conform DisplayMate.

Acum deja iPhone XS îl depăşeşte şi aflaţi mai jos la ce capitole.

Cel mai impresionant salt al lui iPhone XS este cel faţă de predecesor, de iPhone X.
Avem o luminozitate mai ridicată şi o „acurateţe absolută a culorilor”, aspect cu care extrem de puţine electronice se pot lăuda. Reţineţi şi că distincţia se aplică atât lui iPhone XS, cât şi lui iPhone XS Max.

Meritele aparţin unei calibrări perfecte în fabrică pentru noul panou de display.iPhone XS Max ar stabili un record global la acurateţe a culorii, ajungând la nivelul de 0.8 JCND, adică imposibil de distins de „Perfecţiune”.

Este peste 99.99% dintre televizoare, telefoane, tablete, laptopuri şi monitoare PC.
Luminozitatea ajunge la 660 de unităţi nits, iar faţă de iPhone X modelul Max plusează cu 22% spaţiu de afişaj.

Performanţa noilor telefoane Apple este excelentă, atât în condiţii de luminozitate foarte ridicată, cât şi foarte scăzută.

Gradul de reflectivitate a telefonului este de doar 4.7%, aproape cel mai mic măsurat vreodată pe un telefon.

Şi HDR-ul este lăudat aici, unul dinamic şi care îmbunătăţeşte experienţa de vizionare considerabil pe mobil. Night Shift ajută mult cu vizionarea în condiţii nocturne, iar unghiurile de realizate sunt perfecte, fără schimbări de culoare la înclinare.

Finalul de 2017 ne-a adus controverse pentru 2 grei ai telefoanelor, iPhone X şi Google Pixel 2 XL, dar în 2018 nu mai pare să fie cazul de aşa ceva.

Aşteptăm următorul campion, fie din tabăra Huawei, cea Pixel sau de ce nu LG.Articol sustinut de GSM ZONE.

Search