DESANT, REBORN, ARMIES OF ENLIL – castigatorii finalei concursului „Lupta sa canti pe scena OST FEST”

     Miercuri seara a avut loc la clubul Silver Church finala concursului „Lupta sa canti pe scena OST FEST”! Au concurat 10 trupe noi, infiintate dupa 1 ianuarie 2010 iar in urma competitiei au iesit castigatori componentii trupelor DESANT, REBORN si ARMIES OF ENLIL!
     Astfel, OST FEST si-a completat line-up-ul cu inca 3 trupe care vor incerca in iunie sa castige noi fani si sa ii multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi dintre spectatori!
Armies of Enlil (Craiova) – va deschide prima zi a festivalului OST FEST – 15 iunie
Desant (Timisoara) – va concerta pe scena OST FEST in deschiderea zilei de 16 iunie
Reborn (Bucuresti) – va canta pe 17 iunie in deschiderea ultimei zile a festivalului 

ARMIES OF ENLIL

Trupa a fost infiintata in 2010 si abordeaza un stil deathcore – death metal, rapid si dur, cu acordaje joase, blast-uri si ritmuri rapide pe tobe. Numele trupei a fost inspirat dupa zeul sumerian al vantului si pamantului Enlil al carui simbol a fost implementat in logo-ul trupei. Componenta: Gramescu Cosmin – voce, Zugravu Radu – chitara, Victor Manescu – chitara, Florin Parvu – bass, Cristi Opranescu – tobe. 

DESANT

Trupa Desant a fost infiintata la sfarsitul lui 2010, la Timisoara. Fondatorii au fost Alin Achim si Mihai Dobrescu. Alin Achim a mai trecut prin Metalograf, Logaritm, Cardinal, Bethleem si Amala, inainte de a cunoaste consacrarea alaturi de Cargo. Numele formatiei are origine militara. Desant reprezinta operatiunea de parasutare sau debarcare a trupelor dincolo de frontul inamic. Aflata la inceput de drum, trupa Desant propune un sound hard-heavy de calitate, energic, si versuri simple, adresate publicului larg. Componenta formatiei este: Alex Anca – voce, Tiberiu Saulescu – chitara, Vlad Toma – clape, Alin Achim – bas, Mihai Dobrescu – tobe. 

REBORN

Infiintarea trupei a avut loc in februarie 2011, urmand apoi concerte in mai multe cluburi din Bucuresti si provincie, participand chiar si la festivalurile Posada 2011 si Chopper Academy Summer Fest 2011. Stilul trupei este metal cu influente din diverse stiluri, experienta anilor trecuti spunandu-si cuvantul. Membrii formatiei: Sorinel  “Farfui” Ristea – tobe, Florin “Portocala” Criste – chitara, Ovidiu “Ovi” Pircalabu – bass, Andrei “Reactoru’” Timofte – voce. 

     Lista trupelor ce au concurat pe 25 aprilie pentru un loc pe scena OST FEST (in ordine alfabetica):

– Aeon Blank

Armies of Enlil

Desant

– Hiatus M

– Kalistenic

– Overdrive

– Pandora

Reborn

– Warchant

– Wilder 

     Pentru detalii despre festival puteti vizita www.OstFest.ro si ii puteti contacta pe organizatori la contact@ostfest.ro sau pe pagina facebook a festivalului: www.facebook.com/OSTFESTRO

     OST FEST ii va aduce in iunie pe scena sa pe Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill, Manowar, Europe, Trooper; HollyHell, Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears, Addiction, Finsterforst, Infected Rain, Metrock, Mystery, Psychogod, Steelborn, Syn Ze Sase Tri, Tiarra, White Walls si multi multi altii! Pretul biletelor este situat intre 90 lei si 500 lei (VIP), iar abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale OST FEST costa intre 150 lei si 800 lei (VIP)! Voucherele pentru camping costa 30 de lei. Biletele se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua internationala Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.roBLT.roBILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro. 

     ~~Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.~~

  ~Concurs organizat cu sprijinul The Silver Church Club.~ 

     Foto: ALIN Craciun

Search