Carreras si invitatii sai speciali David Gimenez si Nataliya Kovalova se pregatesc sa incante publicul din Romania

Cu trei saptamani inainte de concertul programat pentru data de 25 mai la Sala Palatului din Bucuresti, marele tenor José Carreras dezvaluie cine sunt invitatii sai speciali: dirijorul David Gimenez si soprana Nataliya Kovalova! Acestia il vor insoti in Romania si il vor ajuta sa ofere fanilor romani o seara cu totul si cu totul speciala.
De la debutul sau in 1994 alaturi de orchestra NDR din Hanovra, David Gimenez a dirijat peste 200 de orchestre in sali de renume, inclusiv Filarmonica din Viena, Orchestra Simfonica din Londra, Orchestra Filarmonica din Londra, Orchestra din Paris, Filarmonica din Japonia, Orchestra Simfonica din Chicago. In prezent este principalul dirijor al Orchestrei Filarmonice din Bucuresti. Marii artisti ai lumii au ales sa colaboreze constant cu dirijorul David Gimenez, acesta fiind apaudat pe marile scene ale lumii alaturi de José Carreras, Placido Domingo, Roberto Alagna, Angela Gheorghiu si multi altii. In ultimii ani dirijorul David Gimenez a mers alaturi de José Carreras, Placido Domingo si Roberto Alagna in diferite turnee in Europa, Asia si America de Sud.

Soprana Nataliya Kovalova este de origine ucraineana si si-a castigat admiratia publicului inca de la debutul sau din 1999 la Opera de Stat din Polonia. Recunoasterea internationala a talentului si vocii sale unice a venit doi ani mai tarziu, in 2001 – dupa ce a interpretat pe scena operei din Dusseldorf roluri precum: Desdemona, Pamina, Mimi, Vitellia si multe altele. Cariera sa a prins aripi odata cu succesul rasunator obtinut dupa interpretarea rolului Violetta in opera lui Verdi, La Traviata.

Pentru spectacolul din 25 mai de la Sala Palatului, José Carreras alaturi de invitatii sai speciali – dirijorul David Gimenez si soprana Nataliya Kovalova, acompaniati de orchestra Radio din Bucuresti pregatesc multe surprize publicului din Romania si promit sa transforme seara de 25 mai intr-o  gala a muzicii clasice.

Cum marele tenor José Carreras este un profesionist iar fiecare spectacol este un eveniment unic, repetitiile pentru concertul programat in 25 mai vor incepe inainte cu cateva zile asa ca nu este exclus sa il intalnim pe José Carreras si invitatii sai pe strazile Bucurestiului.

Pentru spectacolul din 25 mai preturile biletelor sunt urmatoarele:

–         1000 lei (categoria VIP)

–         800 lei (categoria 1)

–         600 lei (categoria 2)

–         400 lei (categoria 3)

–         300 lei (categoria 4)

–         200 lei (categoria 5) – sold out

Daca doresti sa ii asculti live pe José Carreras si invitatii sai (David Gimenez si soprana Nataliya Kovalova, acompaniati de orchestra Radio din Bucuresti) biletele pentru spectacolul din 25 mai pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro si MYTICKET.ro.

~~Concertul „JOSE CARRERAS” va avea loc pe 25 Mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service. Parteneri: Romania TV, Magic FM, Cancan, Ring, Zile si Nopti, Sapte Seri, VIP, Centrul Vechi, Stop To Shop, Bucharest NightLife, iConcert.ro, BestMusic.ro, ADPM.ro, Garbo.ro, Ziare.com, Ciao.ro, OrasulM.eu, PeTeava.ro, Ele.ro, eComunicate.ro, BucharestHerald.ro, Indoor Media, Spetacular View, Cocor MediaChannel, Carpat Guard, Spard Team.~~

Search