Jennifer Lopez si Enrique Iglesias pleaca impreuna in turneu mondial

Jennifer Lopez va pleca in turneu mondial in aceasta vara alaturi de iconul latin Enrique Iglesias. Acesta este primul turneu de acest gen al artistei, debutul acestuia situandu-se undeva in luna iunie, imediat dupa ce cantareata va finaliza activitatea sa de jurat la emisiunea American Idol.
Chiar daca pana acum diva nu a mai avut niciun turneu international, cu siguranta fanii se pot astepta la un show complet, asa cum i-a obisnuit Lopez pana acum.
Despre Jennifer Lopez
Jennifer López
 este o actriță și cântăreață americană, născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York.
Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume. A urmat apoi încă un succes cu filmul „Anaconda”, și, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.

Pe la sfârșitul anilor ’90, și-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat „On the 6” și conținea hituri precum „If you had my love” sau „Waiting for tonight”. Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări.
A urmat un duet cu Marc Anthony, „No me ames”, care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy și un premiu Billboard Latin Music Awards.
Au urmat albume de succese, precum „J.Lo” (cu hituri precum „Ain’t it funny” sau „Love don’t cost a thing”), „This is me… then” (cu hituri precum „Jenny from the block”).
A făcut o pauză de câțiva ani pentru a se ocupa de cariera de actriță, iar în 2005 a revenit cu un nou album, „Rebirth”, cu hituri ca”Get right” sau „Hold you down”.

Surse: http://www.ciao.rohttp://ro.wikipedia.org

Search