Filmul „S-a furat mireasa” are premiera vineri

Ultima creatie a studiourilor Media Pro Pictures dupa un scenariu de Toni Grecu si in regia lui Jesus del Cerro, „S-a furat mireasa!” are premiera de gala vinerea aceasta la Cinema Pro la ora 19.30. Pe covorul rosu vor pasi actorii din distributia filmului printre acestia numarandu-se majoritatea membrilor echipei Serviciului Roman de Comedie condus de acelasi Toni Grecu, ex. Divertis.

Filmul este o comedie, cum altfel, ce prezinta povestea Ninei, o somera fosta Miss Barlad, satula de saracie si de viata mai putin palpitanta oferita de sotul ei, politistul Cornel. Aceasta se hotaraste sa „fure” mireasa unei nunti de interlopi si sa ceara de la acestia o rascumparare care spera ea sa ii poata asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa rapita refuza cu incapatanare sa se intoarca la familia ei si la proaspatul sot, un tip grosolan si ignorant, cu care a fost fortata sa se marite de catre tatal ei.

Alaturi de actori, la premiera vor fi prezente nume sonore din trustul MediaPro ca Andreea Esca, Mircea Solcanu, Catalin Maruta dar si Loredana Groza, Radu Valcan si Adela Popescu. Se pare ca fanii actorilor vor putea vedea in direct pe site-urile procinema.ro si cinemapro.ro premiera de gala incepand cu ora 19.30. Va oferim si noi un trailer mai jos si asteptam sa apara filmul in cinematografele din toata tara!

Search