ANDREEA MARIN, AMBASADOAREA CAMPANIEI PENTRU SĂNĂTATEA SÂNILOR, VINE LA IULIUS MALL TIMIȘOARA

Mâine, 1 octombrie 2013, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Cancerului la Sân, Avon Cosmetics România organizează la Iulius Mall Timișoara evenimentul social „Implică-te pentru ea. Află că e bine”, parte din Campania pentru Sănătatea Sânilor. Evenimentul se va desfăşura de la ora 12:00, iar Andreea Marin, ambasadoarea acestei campanii, se va alătura participantelor.

 

Va fi o zi specială, în care medici și voluntari instruiți de Avon vor acorda asistenţă, la centrul de informare, tuturor persoanelor care doresc să afle mai multe despre cum poate fi prevenit cancerul la sân. Nu vor lipsi nici activităţile de relaxare: competiţii pentru copii și părinţi, sedințe de make-up şi multe alte surprize roz.

 

„Cancerul la sân este cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femei. Se poate întâmpla oricui, dar partea bună este că un simplu control poate salva vieţi”, a declarat Andreea Marin, ambasadoare Avon România a Campaniei pentru Sănătatea Sânilor. „Sper că mă voi întâlni la Timișoara cu un număr cât mai mare de participante, care, pe lângă relaxare, vor găsi răspunsuri la toate întrebările pe care le au legate de cancerul la sân. Mai mult, prin intermediul produselor roz pe care le pot achiziţiona la eveniment, ne vor ajuta să mai facem un pas important spre câştigarea luptei împotriva cancerului la sân”, a completat aceasta.

 

Spre deosebire de anii precedenţi, în 2013, lupta împotriva cancerului la sân va fi şi mai susţinută, fiind inspirată din luptele pentru dreptate şi libertate. Evenimentele roz din acest an sunt adevărate exemple de devotament, voluntariat și implicare. Folosind lecţiile de victorie care au marcat istoria fiecărui oraș, Caravana Avon se oprește în cinci locuri încărcate de istorie, care se mândresc cu statutul de învingător: după ce a străbătut Craiova, Alba Iulia, Tîrgu Mureș și s-a oprit în Timișoara, urmează destinația finală, Iași. Locuitorii fiecărui oraş sunt provocați să lupte împotriva cancerului la sân cu acelaşi curaj care i-a caracterizat şi în luptele desfăşurate de-a lungul istoriei. De data aceasta, intră în competiție pentru femeile dragi din viaţa lor – mama, sora, prietena, pentru a afla că sunt bine. La final, oraşul cu cel mai mare număr de „luptători” – stabilit în funcţie de numărul de produse roz achiziţionate – primește 500 de mamografii/ecografii.

 

Campania pentru Sănătatea Sânilor, iniţiată în 2002, a reuşit, până în prezent, să educe, să informeze în privinţa diagnosticării precoce a cancerului la sân şi să facă conştiente de gravitatea bolii peste 80% dintre femeile care trăiesc în România.

 

Evenimentul social „Implică-te pentru ea. Află că e bine” de la Timișoara face parte din campania de conştientizare publică şi diagnosticare precoce a cancerului la sân şi este organizat de AVON Cosmetics România, în colaborare cu Asociația Sport pentru Viață.

 

Partenerii evenimentului: Iulius Mall Timişoara şi Asociaţia OncoHelp.

 

Despre Campania pentru Sănătatea Sânilor

 

De peste 11 ani, Avon Cosmetics România, prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, luptă împotriva cancerului la sân, prin finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a acestei maladii şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru toţi pacienţii diagnosticaţi. În tot acest timp, Avon Cosmetics a donat 2,4 milioane de dolari, iar şapte centre oncologice au fost dotate cu echipament medical de ultimă generație.

 

Despre Asociaţia Sport pentru Viaţă

 

Sport pentru Viaţă este o campanie socială iniţiată în 2006 de campioana olimpică Gabriela Szabo, cu scopul de a educa și schimba percepţia faţă de sport, prin crearea unei culturi sportive de masă în România. Printre proiectele Sport pentru Viață se numără: „Arenele de Joacă”, „Sportu”, „Acasă”, „Pe podium”.

 

Sport pentru Viaţă se bucură de sprijinul a peste 500 de voluntari din toată ţara şi a unor personalităţi din lumea sportului, campioni olimpici sau mondiali: Diana Oprea, Andreea Răducan, Monica Roşu, Mihai Covaliu, Rică Răducanu, Octavian Bellu, Mariana Bitang şi alţii.

 

Pentru mai multe informații, nu ezitați să contactați:

Mihaela Stoica

Telefon 0757 575 782

mihaela.stoica@pastel.com.ro

Search