NOUL AN ÎNCEPE CU PROMOŢII DE PÂNĂ LA 75% LA IULIUS MALL TIMIȘOARA

Clienţii IULIUS MALL sărbătoresc începutul de an 2014 cu promoţii de până la 75%! Cei care nu au primit de la Moş Crăciun tot ceea ce şi-au dorit îşi pot alege cadourile din magazinele preferate, magazine care s-au pregătit cu preţuri ispititoare la colecţiile de sezon.

 

Persoanele care doresc să adauge colecţiilor lor piese vestimentare în tendinţe nu trebuie să rateze magazinul Braiconf cu reduceri de până la 75% sau magazinele New Yorker, Terranova, Camaïeu, Poema, Mustang Jeans, Motor, Jolidon, Kenvelo, Irina Schrotter, Escudo, Fanylux Collection, Ginette şi Leonard Collection cu reduceri de până la 70%.

 

Preţurile au scăzut cu până la 60% la magazinul Urma şi cu până la 50% la brandurile C&A, BSB, Mango, Guess, Calzedonia, Orsay, Stefanel, Tommy Hilfiger, Steilmann, Tom Tailor, US Polo Assn., Triumph, MET, Off Limits, Bigotti, Motivi, Nichi Cristina Nichita, Jeans & More, Icon, Cozacone, Effect, Charme, Antoni Zeeman, Nifty by Josephine şi Adam’s by Secuiana. Clienţii vor fi răsfăţaţi cu promoţii de până la 30% de magazinele Mathilde, Pada Murre, Seroussi şi Monesse by Monica Sâlcudean, în vreme ce admiratoarele brandului Guara vor primi 20% discount.

 

Şi magazinele destinate prichindeilor se întrec în oferte atractive. Articole pentru copii mai ieftine cu până la 70% se găsesc la Noriel, cu până la 50% la Cinderella, Kiddy Store şi Premaman, iar cumpărăturile de la Mr. Junior sunt cu până la 30% mai avantajoase.

 

Amatorii de shopping care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să ştie că sunt promoţii de până la 70% la magazinul Amely şi Office Shoes, de până la 60% la Il Passo, de 55% la Benvenuti, de până la 50% la Bata, Deichmann, Ecco, Leonardo şi Tamaris, de până la 45% la Stone Creek, de până la 40% la Geox, Mirano şi Otter şi de 30% la CCC.

 

Cei care iubesc bijuteriile sunt aşteptaţi cu promoţii de până la 70% la Accessorize. Jumătate din preţ au tăiat şi Be in Time, Edifice W & J, Kultho, Meli Melo, Splend’Or şi Swarovski, iar Millefiori şi Agora cu până la 30%.

Cosmeticele Marionnaud, Sephora şi cele de la Sensiblu sunt cu până la 70% mai ieftine. Produse pentru frumuseţe şi îngrijire mai ieftine se găsesc şi la The Body Shop – 50%, Contrast – 50%, Douglas – 40% şi la Beauty 4 You – 40%.

 

Magazinele de profil îi întâmpină cu tarife tentante şi pe cei şi-au propus să facă sport: Champion – 60%, Intersport şi Killtec – 50%, Nike – 40% şi Arman & Alin Sport – 30%.

 

IULIUS MALL a pregătit pentru clienţii săi un început de an cu oferte fabuloase! Lista completă a promoţiilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/timisoara.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.


 


 

Search