Afla ce salarii poti obtine daca esti selectat in urma targului de cariera Angajatori de TOP Timisoara.

50 de companii participante, 100 de specialisti HR, peste 2000 de oportunitati de cariera si 5000 de vizitatori sunt cifrele care definesc cel mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP Timisoara. Evenimentul va avea loc in perioada 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. Cele 2150 de oportunitati de cariera vor fi deschise atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor. Salariile variaza in functie de nivelul de experienta si aria de activitate, de la 300-500E pentru joburile adresate candidatilor entry-level pana la peste 1500E pentru candidatii seniori.

Cele 2150 de oportunitati de cariera oferite in cadrul Angajatori de TOP Timisoara sunt adresate candidatilor cu diferite nivele de experienta: 29% dintre joburi sunt pentru candidatii entry-level, 47% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienta, iar 24% dintre pozitii sunt adresate candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta, persoane care sunt in cautarea unei pozitii ce presupune coordonarea unui departament sau a unei echipe.

„Si anul acesta, KPMG are planuri mari de recrutare. Ne dorim sa atragem atat studenti sau tineri absolventi pentru programele noastre de internship, cat si persoane cu experienta pentru domenii precum: audit, consultanta fiscala, consultanta in afaceri, juridic, IT” – Ada Palea, Director People Performance and Culture, KPMG Romania.

„Compania noastra se afla pe o traiectorie ascendenta in ceea ce priveste planul de angajari pentru urmatorii ani. Pe langa pozitiile de specialisti pe care le avem deschise, am conceput programe speciale dedicate studentilor din ani terminali si masteranzilor – programe de internship. Acestea le ofera tinerilor care sunt la inceput de cariera posibilitatea de a-si pune in aplicare cunostintele teoretice acumulate in timpul studiilor, de a-si dezvolta abilitatile tehnice si de a activa alaturi de un colectiv de profesionisti din domeniul automotive” – Doinita Helgiu, Human Resources Specialist, Yazaki Component Technology.

In functie de domeniul de activitate, companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara reprezinta arii variate de activitate: IT&C (33%), Inginerie (15%), Retail (10%), Automotive (10%), Agentii de recrutare (8%), Consultanta (6%), FMCG (4%), Servicii&BPO (4%), Financiar-Bancar (2%), Logistica si Transporturi (2%), Altele (6%). 

In perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015, portalul de cariera www.hipo.ro a realizat studiul „Piata fortei de munca in 2015” aplicat pe un esantion de 261 de companii, reprezentanti ai departamentelor de resurse umane. In urma interpretarii raspunsurilor a reiesit ca 74% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati din companie in 2015 raportat la 2014. Aspect confirmat de numarul dublu al oportunitatilor de cariera anuntate de catre companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara. Raportat la editia din toamna a evenimentului vor fi de doua ori mai multe oportunitati de cariera pentru cei care sunt in cautarea unui job sau vor sa faca o schimbare in cariera. In ceea ce priveste criteriile care vor conta in selectia si recrutarea viitorilor angajati, 40% dintre companii considera experienta anterioara, programele de internship si stagiile de practica cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor. In privinta candidatilor seniori, o treime dintre angajatori considera ca experienta relevanta pe o pozitie anterioara este cel mai important criteriu. Referitor la abilitatile soft skills, top 5 cele mai urmarite de angajatori in procesul de selectie si recrutare sunt: orientarea catre rezultate, abilitatile de comunicare, adaptabilitatea, proactivitatea, capacitatea de a lucra in echipa.

Ce salarii pot obtine candidatii care vor fi selectati pentru pozitiile deschise de companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara? Estimarile companiilor in privinta salarilor variaza in functie de nivelul de experienta, iar aceste valori pot fi puternic influentate de o serie de alte criterii precum: specializarea candidatului, detinerea anumitor cunostinte tehnice sau competente legate de cunosterea unei limbi straine. In plus, in cazul profesionistilor conteaza foarte mult si rezultatele obtinute la locul anterior de munca, experienta relevanta pe o pozitie anterioara, detinerea de certificari sau atestate. In urma centralizarii informatiilor primite, cei mai multi angajatori au spus ca salariile pentru un angajat entry-level se pot situa in intervalul 300-500E, pentru un angajat cu nivel mediu de experienta intre 500 – 1000E, iar pentru candidatii seniori pot ajunge la peste 1500E.

Companiile confirmate la Angajatori de TOP Timisoara sunt companii multinationale si angajatori locali, o parte dintre acestia participand in premiera la eveniment: Atoss Software, Philips, IT Vizion, EBS Romania, A&M West Jobs, Sustainalytics, KFC, Carrefour, Trigo Romania, FNT Software Solutions, Groupe Monnoyeur.  Lista completa a companiilor si detalii despre Angajatori de TOP Timisoara sunt disponibile pe www.hipo.ro

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 350 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)  Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

 

Search