PRbeta Talks Timisoara

PRbeta Talks Timișoara – specialiștii în comunicare discută despre piața locală

 

Într-un mediu de business dinamic este mereu nevoie ca specialiștii dintr-un domeniu să facă schimb de experiență, cunoștințe și idei. De aceea, începând cu luna februarie, PRbeta aduce la Timișoara întâlnirile PRbeta Talks. O dată la două luni, specialiștii în comunicare și cei care sunt interesați de acest domeniu se întâlnesc într-un mediu degajat pentru a discuta despre cum se face comunicare online în cadrul companiilor mai mari sau mai mici din zona de vest a țării.

Prima dintre aceste întâlniri are loc vineri, 15 februarie 2013, începând cu ora 19:00, în Sevastia’s Book.

”Am invitat specialiști în comunicare din mai multe companii care își desfășoară activitatea în Timișoara. Ne dorim să facem schimb de informații și experiență, să oferim companiilor din oraș un spațiu relaxat, în care să găsească răspunsuri concrete la întrebările lor despre cum să comunice mai bine brnadul și produsele sau serviciile pe care le comercializează.” Detaliază Oltea Zambori, organizator al evenimentului.

La PRbeta Talks vor vorbi

Participarea este gratuită. ”Ne dorim să oferim acces la informație clor care își doresc să învețe mai multe despre comunicare și să creștem comunitatea de specialiști în acest domeniu, în Timișoara. Ne-am bucura să vedem la eveniment reprezenanți ai companiilor din oraș, freelanceri și studenți pasionați de comunicare.” Menționează Cristina Puțan, organizator al evenimentului. Înscrierile se fac online, pe site-ul evenimentului până în data e 14 februarie, inclusiv.

PRbeta Talks este organizat de Asociația Amvest, cu susținerea SinPRO, în calitate de partener principal.

Search