LA IULIUS MALL TIMIŞOARA, NOUL AN ÎNCEPE CU PROMOŢII DE PÂNĂ LA 90%

Prima lună a anului 2015 aduce nenumărate surprize pasionaţilor de shopping. Magazinele brandurilor din IULIUS MALL TIMIŞOARA se întrec în oferte, care ajung şi până la 90%. Periplul prin magazine se va prelungi cu siguranţă, pentru că promoţii ispititoare sunt la colecţiile vestimentare în tendinţe, încălţăminte la modă sau accesorii şic.

 Clienţii care vor să îşi achiziţioneze piesele de îmbrăcăminte mult visate trebuie să ştie că H&M, New Yorker, Camaϊeu, Lee Cooper, Kenvelo, Escudo şi Leonard Collection au promoţii de până la 70%, iar Triumph de până la 80%. Articole de îmbrăcăminte cu preţuri la jumătate se găsesc la Tom Tailor, Tommy Hilfiger, U.S. Polo Assn,  Bigotti, Nissa, Guara, Motivi, BSB, Invidiauomo, Antoni Zeeman, Mor´a Florence, Fanylux Collection, Nifty by Josephine, Tanggo Boutique, Urma şi Yamamay. La fel de atrăgătoare sunt şi ofertele Zara, Seroussi şi Gamarpână la 40%, dar şi Mustang Jeans, Mathilde, Tenue de Saf şi Mondex până la 30%. Discounturile continuă la Off Limits, de până la 25%, şi la Baroco, de până la 20%.

 Articole sportive se găsesc la preţuri avantajose în magazinele Champion până la 90%,  Killtec – până la 60%, Intersportpână la 50%, precum şi Arman & Alin Sport până la 20%.

 De asemenea, magazinele cu produse destinate prichindeilor au afişat surprizele colecţiilor de iarnă. Magazinele MR. Junior şi Ceremony îi răsfaţă pe cei mici cu articole mai ieftine cu până la 20%.

 Promoţii speciale îi aşteaptă pe clienţi şi în magazinele de încălţăminte din IULIUS MALL TIMIŞOARA: Il Passo, CCC şi Amely până la 70%, Stone Creek până la 60%, Benvenuti până la 55%, Bata, Tamaris şi Xara Shoes până la 50%, iar Otter până la 40%.

 Amatorii de parfumuri şi cosmetice au de ales dintr-o diversitate de produse la preţuri ispititoare. Sephora are promoţii de până la 70%, The Body Shop de până la 50%, iar Contrast a pregătit discounturi de până la 30% şi oferte 1+1 gratuit.

 Cei care doresc să cumpere de la IULIUS MALL TIMIŞOARA bijuterii şi accesorii la promoţii sunt aşteptaţi la Splend’or – până la 70%, Accesorize şi Meli Melo până la 50%, Belmondo – până la 30%, dar şi la Gemstones Bijoupână la 20%.

De asemenea, Bam Boo propune decoraţiuni cu până la 70% mai ieftine, Ambient Box cu până la 50%, Kitchen Shop şi Klasse cu până la 30%, iar Bohemia cu până la 15%.  

 În IULIUS MALL TIMIŞOARA s-a dat startul sezonului ofertelor de iarnă, magazinele începând noul an cu preţuri fabuloase! Lista completă a promoţiilor se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/timisoara.

 

 

Search