Intră în universul Angry Birds, la Iulius Mall Timișoara! Te așteaptă aventuri desprinse din cel mai de succes joc al tuturor timpurilor

După ce au cucerit lumea virtuală, Angry Birds aterizează, în luna iunie, la Iulius Mall. O praștie uriașă pentru a distruge castelele fortificate ale porcușorilor verzi, decoruri 3D care îi transpun pe vizitatori în mijlocul acțiunii, jocuri pe iPad și Playstation – toate le vor sta la dispoziție clienţilor Iulius Mall, în perioada 6 – 26 iunie 2016.

 

Expoziția interactivă Angry Birds va fi deschisă de luni până vineri, între orele 16.00 – 20.00, iar în zilele de week-end, în intervalul 12.00 – 20.00. Amenajată pe o suprafață de peste 120 de mp, la etajul Iulius Mall (în zona de lângă trambulină), expoziția Angry Birds le propune curioşilor o experiență spectaculoasă şi deosebit de amuzantă. La fel ca în îndrăgitul joc, ei trebuie să își folosească logica, îndemânarea și forța, utilizând o praștie uriașă pentru a arunca păsările spre adăpostul porcușorilor verzi, pe care trebuie să-l demoleze.

 

Mascota Angry Birds va fi alături de vizitatori și se va fotografia cu aceștia în decorurile în mărime naturală, identice celor din joc. În cadrul evenimentului se vor desfășura workshop-uri amuzante, iar copiii vor avea la dispoziție iPad-uri, de pe care pot pătrunde în lumea păsărilor furioase și a inamicilor acestora, porcușorii verzi. 

 

Considerat cel mai de succes joc al tuturor timpurilor, „Angry Birds” a fost creat de compania finlandeză Rovio, fiind descărcat, în diferitele sale ediții, de peste trei miliarde de ori.  Au urmat cărți, jucării, un serial TV și un parc tematic în Finlanda. În luna mai a fost lansată pe marile ecrane animația 3D „The Angry Birds Movie”, un succes răsunător, care a strâns, în primul weekend de la apariție, 43 de milioane de dolari, ocupând prima poziție, într-un număr de 37 de piețe în care a putut fi vizionată și stabilind un record de încasări.

 

Search