„Say Cheese” pentru cea mai tare nebunie de petrecere!

Stiti care sunt ingredientele unei petreceri cu adevarat reusite? Klyde, Rengle si Drei lanseaza astazi reteta perfecta in single-ul „Say Cheese”! 

Se iau 3 petrecareti pusi pe fapte mari, muzica fresh si vibranta, o gasca mare de oameni cool fara inhibitii, se presara cu momente picante, se amesteca cu o doza mare de distractie si se incinge ditamai petrecerea in noapte! 

Neconventionalul single „Say Cheese” abunda in astfel de detalii, iar sound-ul usor si plin de viata seteaza din start pofta de party hard! Videoclipul ce insoteste piesa este o adevarata aventura vizuala, o explozie de distractie si mega-fun!

Drei il descrie ca fiind „Un clip plin de nebunie si culori! Cred ca unul dintre cele mai funny momente a fost cel in care Rengle s-a trezit cu iaurt colorat in cap! Eu am fost aruncat in miere, si pentru ca nu era deajuns m-am trezit si cu fulgi peste mine! Dar asta descrie si transmite cel mai bine ideea de libertate, ideea de a face ce crezi ca te face fericit, fara sa-ti pese de cei din jur!”

In timpul filmarilor, Rengle a retrait perioada in care a locuit in SUA si dadea petreceri de casa descrise de artist ca fiind „crazy-funky-junky parties!”.” Petrecerile mele sunt la fel de pline de culoare si mega fun, ca aceasta din clip, dansam pana uitam de noi si savuram fiecare clipa! Doar pentru asta sunt petrecerile, nu?”

 „Am lucrat cu o echipa tanara, deschisa la idei nonconformiste si care a transformat munca pentru acest clip intr-o super-experienta! Vrem sa transmitem buna dispozitie! Sa te bucuri de viata pana la cel mai mic detaliu si sa traiesti din plin fiecare zi!” a mai adaugat artistul care se descrie ca fiind „un creator de amintiri misto”.  

Despre piesa, Klyde declara: „Say Cheese” este un concept cool care ne-a adus impreuna cu Drei si Rengle,am format o gasca misto si am lucrat mult la piesa! Speram ca rezultatul final sa instige pofta de distractie si sa se faca uz de butonul #replay la greu! 

Filmarile s-au produs fara incidente, partile implicate distrandu-se la maxim!  

Search