PLAI Festival completează programul scenei de World Music

PLAI Festival va avea loc toamna aceasta la Muzeul Satului Bănățean între 9 și 11 septembrie. Organizatorii au pregătit publicului și anul acesta un program bogat în muzică și activități culturale sau recreative inedite. În plus ei au pregătit un proiect special pentru ziua de 8 septembrie.

Ultima surpriză pe care o aflăm este prezența trupei Oi Va Voi pe scena de World Music. Aceștia sunt headlineri în seara de duminică, 11 septembrie și vor concerta de la ora 22:00.

            Oi Va Voi sunt un grup de muzicieni stabiliți in Londra care se lasă cu greu încadrați într-un stil muzical. De mai bine de zece ani, Oi Va Voi s-au îmbarcat într-o continuă descoperire muzicală și culturală. Cu toate că au primit etichete precum ”dance”, ”rock”, ”electronica” sau ”world music”, sunetul lor își găsește rădăcini în originile multi-etnice ale membrilor.  Ei reușesc să aducă influențe evreiești și est europene într-o combinație unică ce produce o experiență muzicală densă și puternică.

Oi Va Voi folosesc diverse instrumente și compoziții tradiționale într-un menlanj presărat cu sensibilități trip hop, ritmuri rock & roll sau elemente dance care te poartă pe un tărâm surprinzător  la fiecare notă.

Vă reamintim, artiștii pe care PLAI îi va aduce anul acesta la Timișoara sunt demni de toată atenția: Milky Chance, Aziza Brahim, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Oi Va Voi și Fantome (artist rezident)

Una dintre veștile bune ale acestui an este concertul Joss Stone care va avea loc în 8 septembrie de la ora 20:00. Acesta este un proiect special produs de PLAI, prezentat de Raiffeisen Bank și susținut de Primăria Timișoara. Accesul la concertul Joss Stone este inclus doar pentru cei care și-au achiziționat abonamente la festival până în data de 8 septembrie.

Urmăriți programul complet al scenei de World Music www.plai.ro/program .

Search