PRIMUL MAGAZIN DIN REGIUNE AL BRANDULUI DE ACCESORII PARFOIS S-A DESCHIS LA IULIUS MALL TIMIŞOARA

O veste bună pentru toți cei pasionați de fashion vine din capitala trendurilor: un nou brand renumit s-a alăturat, de curând, portofoliului Iulius Mall Timișoara. Primul magazin Parfois din vestul țării s-a inaugurat la demisolul celui mai mare mall din afara Capitalei, într-un spațiu de 77 mp, spre bucuria doamnelor și domnișoarelor dornice să-și accesorizeze ținutele, astfel încât să fie mereu în pas cu cele mai noi tendințe în modă. 

Elementele chic, accentele originale, melanjul de stiluri, culori și materiale caracterizează colecțiile brandului portughez Parfois, specializat în accesorii trendy pentru femei. Bijuterii, genți, portofele, ceasuri, ochelari de soare, curele, eșarfe, pălării, pantofi și accesorii pentru păr, cu un aspect minimalist și natural, care îmbină nuanțe tandre și contraste cuceritoare, sunt propunerile Parfois, pentru un stil elegant și feminin.

Pentru că vara se apropie de final cu pași repezi, în magazinul Parfois sunt prezente cele mai stylish piese ale noii colecții de toamnă/iarnă, care oferă posibilități nenumărate de personalizare a ținutelor, pentru orice moment al zilei.

Parfois are deschise 758 de magazine, în 56 de țări. În România, brandul este prezent cu 6 magazine, cea mai recentă inaugurare fiind cea de la Iulius Mall Timișoara.  

 

Despre Iulius Mall Timişoara

Cu o suprafaţă de 71.000 mp închiriabili şi peste 330 de magazine, Iulius Mall Timişoara, dezvoltat de grupul Iulius, este cel mai mare mall din afara Bucureştiului. Clienţii din vestul ţării vor avea aproape de ei şi mai multe branduri internaţionale odată cu dezvoltarea ansamblului multifuncţional Openville, din proximitatea mall-ului.

Zona se va transforma într-o destinaţie cosmopolită de afaceri şi timp liber, care va include: şapte clădiri de birouri clasa A, desfăşurate pe 130.000 mp, peste 430 de magazine, 20 de restaurante, cafenele tematice, 15 săli de cinema multiplex, o zonă de fresh market, patru săli de evenimente, cel mai mare parc suspendat din România, de 55.000 mp, patinoar, carusel pentru copii în aer liber şi aproximativ 4.050 de locuri de parcare.

Search