Ad Hoc a lansat single-ul “Furtuna l”

Trupa transilvăneană de Punk Acustic Folcloric Medieval, Ad Hoc, a întâmpinat sărbătorile de iarnă cu un cadou special pentru fani: lansarea, in data de 23 decembrie 2016, a single-ului „Furtuna I”, la un interval de numai doua luni de la primul material din cadrul acestei  povesti: „Furtuna II”.

Versurile piesei sunt o adaptare după „Furtuna” de William Shakespeare și reprezintă o călătorie interioară, plină de aventuri.

Corbu: „Ordinea lansării pieselor nu este una întâmplătoare. Mai întâi a fost „Furtuna ll” și acum a venit rândul pentru „Furtuna l”, pentru că e ca în viață; indiferent de ce credem, lucrurile au un anumit sens și o anumită ordine organică ce le face să se manifeste în cel mai potrivit moment, fără ca cineva să poată interveni. Pe lângă asta, e foarte important să nu uităm de unde am plecat și de rădăcinile pe care le avem.”

În anul ce tocmai a început, trupeții de la Ad Hoc își continuă munca de studio și recomandă fanilor să le urmărească activitatea pe pagina de facebook, pentru că urmează și alte surprize.

 

Single-ul „Furtuna l” poate fi ascultat aici:
https://youtu.be/Vb31hffPBYc

Ad Hoc înseamnă:

Sergiu Corbu Boldor – voce, vioară, caval

Igor Antoniuc – voce, chitară

Andrei Nagy – Sintetizator, violoncel

Corina Gheorghe – vioară

Roxana Zanga – tobe

Invitat:

Adrian Bologa – voce, vioară, bass, sample.

Cor:

Corina Gheorghe,

Iuliana Gheorghe,

Andreea Retegan,

Roxana Zanga,

Pomponiu Anda Mihaela,

Lua.

 

Suntet, mixaj și masterizare: Adrian Bologa.

Produs de: Ad Hoc Entertainment.

Visuals: Cristian Bălănean.

Search