AU ÎNCEPUT PROMOȚIILE DE VARĂ LA IULIUS MALL

Iulius Mall Timişoara îi aşteaptă pe clienţi cu preţuri deosebit de tentante la majoritatea magazinelor, care au pregătit promoţii de până la 75% la colecţiile de sezon. Haine, încălţăminte, bijuterii, accesorii, cosmetice, parfumuri, articole sportive sau produse pentru copii – toate pot fi achiziţionate, în această perioadă, la tarife mai mici decât în timpul anului.

Persoanele care doresc să îşi completeze garderoba cu piese vestimentare la modă în această vară, trebuie să facă o vizită brandurilor: Braiconf – până la 75%, Mustang Jeans, Energic, Ginette, Leonard Collection şi Urma Fashion – până la 70%, Camaïeu, Kenvelo şi Nichi Cristina Nichita – până la 60%, Mango, Stefanel, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, C&A, Bigotti, BSB, Guara, Effect, Off Limits, Tenue de Saf – până la 50%, precum şi la Mathilde şi Steilmannpână la 40%. Preţuri irezistibile au şi US Polo Assn. şi Guess – până la 30% mai avantajoase.

Magazinele cu încălţăminte îi aşteaptă pe clienţi cu preţuri mai mici cu până la 55% la Benvenuti şi 50% la Bata, Stone Creek şi Tamaris, cu până la 40% la Geox şi Otter şi până la 30% la Ecco Shoes, Why Denis şi Xara Shoes.

La fel de tentante sunt şi ofertele brandurilor cu bijuterii şi accesorii: până la 50% la Accessorize, Meli Melo, Sabrini şi până la 30% la Garel Paris, Swarovski şi Gemstones Bijou.

Cei care iubesc parfumurile sau produsele de îngrijire vor găsi produsele lor preferate mai ieftine cu până la 50% la Marionnaud şi până la 30% la Yves Rocher.

Costume de baie şi alte accesorii sunt la ofertă la magazine precum: Charme, Gatta şi Jolidonpână la 30% sau la  Triumph şi Golden Pointpână la 50%.

Magazinele pentru copii s-au aliniat şi ele promoţiilor: până la 50% la Kiddy Store şi Coccodrillo şi până la 30% la Premaman sau Cinderella.

Cei care doresc să profite de timpul liber din concediu şi să facă mişcare vor găsi la Intersport, Hervis şi Killtec articole sportive mai ieftine cu până la 50%.

Lista completă a promoţiilor de vară se găseşte pe  http://www.iuliusmall.com/timisoara.

Search